18.4.07

Aquells sers estranys

18.4.07



Em desperto ben d'hora per anar al dentista; aquest cop no vull arribar tard i que em renyi la doctora. Arribo a sants estació i decideixo comprar una t-10 de 4 zones, així ja la tindré per la tornada, però el meu estat mental sembla no ser l'òptim i em surten 4 t-10 de 1 zona. Encara és d'hora i els sers humans no s'han emportat gaires punyalades, o sigui k em poso un somriure i vaig a les taquilles i després d'una excursioneta, sembla k aviat tindré els calerons. M'afanyo pq la dra. no em renyi.


Em planto a la sala de tortures blanca i de pago i a recepció em pregunten el meu nom i el de la dra., però no em sé el seu i per sort el meu fantàstic enginy no surt àcid encara, i me n'alegro al veure un cap que s'aixeca dins la recepció que em mira i diu "sóc jo". Buenu, de moment encara no anem malament del tot, al menys vaig a temps.


Em criden de seguida i entro, i vinga som-hi, agulla al canto, sense perdre el temps. Avui l'aviso que és possible k em maregi, i ella em diu que i què, com si es preguntés a sant de què li explico la meva vida. Prenc notes mentals mentre me la miro amb cara de "tia tia tia, k si t'ho dic et queixes i si no també", k ella interpreta correctament, i em salta amb k tot està aquí dins, senyalant el seu crani. M'abstenc molt notablement de comentar-li els meus estudis (pá qué?) i de dir-li a què em dedico en aquests moments, mentre dins meu projecto la imatge d'una platja idíl·lica i intento sentir la olor del mar i les veus de la gent gaudint, un autèntic so hipnòtic. Em començen a fer coses estranyes k no sé què són, pq jo només veig una platja. Noto algo. What will be, will be??? pos no sé, però obro els ulls i arquejo les celles, en senyal de "uep, quieto-parao!", i, com m'agrada aquesta dona, tb ho interpreta correctament i canvia el procediment (cosa estranya, pq m'estava punxant amb algo i passa a raspar-me amb algun altre algo). Torno a la platja. Bajo el mar, bajo el mar, con las sirenas, y las sardinas, bajo el mar dubí dubá... M'injecta el mateix líquid amarg que l'anterior vegada i, de la mateixa manera, em començo a asfixiar. No hi ha platja, hi ha una ametlla amarga dins el meu coll, escolant-se per la gola, m'ogefo. La dra. és llesta, veu k sóc un personatge freak i em recorda k respiri pel nas. Obro els ulls, alço les celles en posició de "ah, clar" i noto k respiro perfectament per més ametlles amargues k tingui a la boca. Vaig a la platja i em diu k no, k torni, glopegi i ala, k ja hem acabat. Me la miro pensant, carai, k bona k ets, oh oh oh, i ella em mira pensant, sí, i al menys tu avui no l'has liat tant, i les dues contentes, s'acaba la visita.




Emigro a zones càlides i em planto a la facultat, on es celebren les 8enes jornades culturals. M'aproximo a la barra k han muntat els estudiants i no veig ningú conegut. Miro pels voltants i tothom és molt feliç i jeuen a la gespa i estan contents i fan el jipi. No hi ha cares recognoscibles. Uixxxx.... M'integro i jec. En un termini breu de temps comencen a aparèixer a la convocatòria els vells dinosaures. Apareix la Roser, en Ferran després de més de 2 anys d'absència, la Maria jipi, en Manu, la Nataixa, la Paula, els Marcs, la Doa, en Jordi... Per a nosaltres és un fet històric, per absurd k sembli. Situats al bar dels iaios (pel geriàtric k té al costat, el nostre campus té de tot!), comença una interessantíssima taula rodona amb temàtica múltiple, pures vitamines pels cervells allí reunits. Entre altres, s'ofereixen diferents perspectives de tot plegat. És un dels moments en k t'adones de la utilitat de tenir amics psicòlegs; la teràpia, igualment beneficiosa, és gratuita.


M'adono que existeix la possibilitat que el meu cicle kàrmic no acabi en aquesta vida, i en part, em desconcerta.


Avui he après coses noves.


Embriagats de benestar passegem per la facultat, com si fóssim un iogur bio, renovats por dentro y por fuera.


Tots sabem que la glòria no és eterna i ens retirem a una hora sàbia.




El món segueix girant, i de moment, nosaltres també.











15.4.07

de dits regordets, kens i altres fets particulars

15.4.07
el meu dit ja no està lila, però no s'acaba de recuperar de forma normal. Està regordet, com quan a una persona li sobren uns 5 kilets, al meu dit li sobren uns gramets. Està uns mil·límetres més "ample d'ossos" del k estava en un passat saludable. Quan camino segons amb quines sabates em fa pupa i no ploro pq sóc una nena forta i valenta [ara ja treballem les regressions a les sessions d'hipnosis, tot i k és evident k la frase anterior no hi té res a veure; no em consta haver sentit res similar en ma vida]. En fi, k tinc tots els dits del mateix color, però el meu segon dit petit del peu dret (té nom aquest dit?) està més grassonet k tots els altres, i està la mar de mono, se'l veu bonic i frondós, ben alimentat... però, es quedarà sempre així? quanta gent es fixa en els peus de l'altre gent, per exemple, quan va a la platja? i a la piscina? i a la feina? i pel carrer? k sapigueu k el meu dit nou em queda la mar de bé.
---------------------------------------------------------------
El meu profe d'hipnosi és com en Ken, el noviete de la Barbie. Hipnotitzar, en sap. Té bon to de veu i experiència. El k no sap s'ho inventa, i a vegades no s'empana del k diu la gent i ho interpreta al revés, però amb l'experiència, ho dissimula prou bé. Com a profe, no té ni punyetera idea de com funciona un aparell de DVD o un ordinador, tot i k té poc més de 40 anys.
El cas és k no té una sola arruga i llueix un to de pell moreno tropical curiós per un gironí. Porta un pentinat tipus "xulín", com el k portava en Damas quan anava al cole. Jaqueta de pana i samarreta coll alt. A vegades entén malament una pregunta i adapta una teoria pq concordi, i tots flipem pq la pregunta anava en sentit contrari. És, senzillament, un tio particular. I no és mal profe.
------------------------------------------------------------
En veritat, hi havia més a exdplicar, però m'estic perdent la peli de'n Harry Potter. No és trascendental, però buenu, mira, em distrec...
;-)

7.4.07

300

7.4.07
Trescientos. Buenu, per un català de poble, d'aquests amb accent tancat, estil jo, dir trescientos significa un alt nivell de probabilitats d'ensopegar amb la c, aquesta c mestissa de z, c i s. Clar que sempre és millor dir trescientos que dieciséis.
En fi, k just ara torno del cine (el de darrera casa... m'encanta tenir-ho tot a 3 passes... poble petit i ben assortit!), de veure la cosa aquesta. K te la mires en plan persmectiva de còmic, dibuix gràfic pels més snobs, vinyetes en cinema i tot el k vulguis... però en fi, k no deixa de ser una peli pèssima, terrible, atemptant. Distreta, k ja és molt. Una mica de sang (però poc fetge, les entranyes no surten enlloc, tot i k uns quants caps voladors hi ha), molts efectes i molt croma, batalles èpiques i actors no massa bons. El rei persa és clavat a l'Apofis de Stargate, i l'arbre d'empalats és just una rèplica de l'arbre del dolor dels Cants de Hyperion, i en Leónidos o com es digui, és fantàstic, han anat a un museu i plasmat la cara de les monedes espartanes en un tio k sí, ho clava, té el perfil.
Vaja, k si algun tio s'avorreix molt i té ganes de distreure's una estona, i a canvi està disposat a pagar 6€, cap al cine.
En canvi, si alguna noia té 6€ de sobres, corrents cap al cine!!! La peli té altres alicients k no he comentat!
------------------------
A l'apartat de links s'inagura el nou enllaç pel blog de la Mireia, estil crònicas de un fràguel viajero, relats des del sud estrany i estrany. No deixeu de visitar-lo!!! [k la resta de la península és un lloc estrany i inhòspit, ho séeeeeeee, però llegint el blog des de casa no ens tiraràn pedres per ser catalans i ateus!! Mireia, els has dit k ets catalana o et fas passar per gallega? ;-) ]. (Per altra banda, també agraïria k deixéssis de canviar el nom del teu blog cada 5 minutets, ejem, més k res per no haver d'anar actualitzant el nom del link...)