26.9.08

Luke? Luke!

26.9.08

Vaig conduint xino xano en una via intraurbana, mirant els pajaritus. De cop, un cartell publicitari (estil tipus parada de bus) em crida l'atenció. Eing???

Luke Skywalker nunca habría sido el mismo Luke Skywalker si no hubiese conocido a Obi Wan

...

eing??

Tenint en compte k conduir, mirar els pajaritus i llegir cartells publicitaris al mateix temps és factible però poc assenyat, he de dir k no l'he vist de forma clara i nítida. Vaja, k la meva velocitat lectora és sumament perfecte i per descomptat k he llegit correctament (aigh, osea, si es k...). El k no he acabat de pillar és el logo de l'anunciant. Per ser una publicitat de les clon wars és particular, però m'ha semblat veure el logo d'una mà oberta amb un rectangle horitzontal al palmell. Un anunci antidrogues?

L'Obi Wan donava drogues a en Luke? Eren per potenciar la força o per inhibir el seu costat fosc? En Luke estava malalt? O es fotien psicotròpics i un viatges estelars k eren més metafòrics k reals? Què? Com?

Buscant informació per la red que es basta e infinita, finalment i en un raconet trobo k es veu k això publicita el "día del maestro" (o sigui, per aquells catalans k no entenguin el castellà, k segons telemadrid són molts i no vull k aquests catalans radicals s'enfadin amb mi... [però pq ningú ha cremat encara telemadrí???]), el dia del mestre.

Una estranya campanya k no he vist enlloc més. I k tampoc acabo d'entendre què respresenta el dia del mestre. L'únic dia de classe k els alumnes callaran i es dignaran a aprendre com tocaria de normal?

12.9.08

Embòlia pulmonar

12.9.08

11.9.08

LHC

11.9.08
Finalment s'ha posat en marxa. He trobat aquest link molt interessant, en el k es pot veure en directe, mitjançant 2 webcams instal·lades in situ, el desenvolupament de l'experiment.
Imperdible, com les agulles.

http://www.cyriak.co.uk/lhc/lhc-webcams.html

1.9.08

mutants

1.9.08
A casa hi deu haver un grill gegant. Se sent ocasionalment, quan es fa de nit. Des del menjador, l'habitació o la cuina, se sent. Si et mous una mica, calla de seguida, cosa k em fa pensar k indubtablement, està dins de casa i m'espia. L'imagino gegant, tamany pa de viena, regordet però no carnós, cobert d'una negra i brillantíssima armadura ultralluent, fregant-se les potes, les ales o el k sigui k es freguin els grills, per fer soroll per desconcertar-me, i amagar-se de seguida. Imaginar k un grill gran com un llonguet t'espia dins de casa és angoixant...

Truco a movistar per maleïr-los els ossos, però no estan en funcionament. És a dir, com molt bé havia llegit aquest darrer mes, on via internet he observat com la gent, flipant, veu com telefònica canvia de forma unilateral les condicions dels contractes i quan intenten modificar les condicions o donar-se de baixa els diuen k no està disponible en aquells moments el servei, me too.
Truco indignada, pq la meva factura gairebé s'ha triplicat (per sort tenia un consum mínim, pq si no, vaig a buscar en Zaplana al saló de raigs uva i l'escanyo). Per començar, no em deixen ni escollir en quin idioma m'atenen, cosa k deuen tenir estudiada, pq queixar-se en castellà em resulta més complex. És a dir, m'és molt fàcil cagarme en sus muertos, però com k la meva cultura catalana no em permet aquesta manca de respecte, una queixa formal en castellà, a la catalana, és més elaborada, cosa k, per descomptat, no es mereixen. Tot i això, em respòn una noia del cinquè pi, i per descomptat k no tenen servei en català, pq les subcontrates d'amèrica del sud encara no en parlen. És a dir, k em respòn una noia amb un espanyol hispà no ibèric, no és k l'ibèric sigui bo com el pernil, és k em treu de polleguera k, a sobre k gairebé em tripliquin la factura, l'empresa es dediqui a abaratir costos contractant a gent k, en fi, tan sols li paguen per fer una cantarella telefònica, no importa pas si arreglen el problema o no.
I per descomptat, no arreglen res, pq tenen l'aplicació fora de servei per una duració indeterminada.
Sa mare...

Només una última cosa.
No feu tombarelles a l'aigua poc profunda, tot té un motiu...

Apa, k tinc gana.