8.7.09

Preparant la supervivència

8.7.09
Què necessitem per sobreviure? (als zombies, per descomptat!)

Crec k és bàsic k anem preparant un equip de persones altament capacitades en tots els àmbits.
Específicament, ens calen un parell de metges (generalista i cirurgià per una banda, dentista i òptic tb estaria bé), un enginyer mecànic i coneixedor d'energies renovables, un fuster, biòleg, veterinari/zooòleg, psicòleg, mestre sabi (no sabi en si, algú amb ànima de pedagog), fontaner, ferrer artesà, pilot (avió i helicòpter), tècnic agroalimentari amb vocació de cuiner, ... falten temes...

El cas és k es requereix un grup d'entre 30 i 50 persones de perfil genètic sa i variat, homes i dones tots en edat fèrtil.

El planing és, tenint en compte k parlem de zombies clàssics, anar-nos traslladant a, possiblement texas o nou mèxic, per tenir un fàcil accés a l'armament k necessitarem un cop liat l'esdeveniment. Després ens traslladarem a algun lloc selvàtic de sud-amèrica, o es preveu k sigui de més difícil accés pels zombies i es descomposin més ràpidament. Allà, la idea és viure en plan ewok, en cabanes de fusta dalt dels arbres.

Aniré postejant les millores del planing a mesura k em sobri bonic temps per escriure xorrades.

S'accepten idees innovadores.

6.7.09

...

6.7.09
...

4.7.09

ai caram

4.7.09
resulta k michael jackson no era del tot un pioner en referència als temes de ball... curiós, més sabent k es tracta de la peli del petit príncep del 1974.

no té desperdici!

http://www.youtube.com/watch?v=eUTEhEPONgc&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efabio%2Ecom%2Ear%2Fverpost%2Ephp%3Fid%5Fnoticia%3D3375&feature=player_embedded