12.9.06

foticos

12.9.06
Buenuuu, temes variopintos:

Des d'una fantàstica i deliciosa paellada (oh, quin antoju k teniaaa!!!), on es pot observar clarament els k treballen, els k observen, i les aficions generals... fer el vago.



A continuació tenim un grupet d'arraplegadets ben bufons, simpàtics i eixerits, exercint els fantàstics sopars de traje de luju, al mig de la platgeta, mentre uns tractors aixafa-sorra ens volien aplastar i desmuntar el xiringuito. S'observen sers estranys, ex-jipis reconvertits, gnoms errants i altres mutacions còsmiques.



Tenim davant una de les delicioses amanides de la Laida, i un grupet de personetes demostrant una gran activitat i diversió, la mostra representativa de l'oci de la joventut: apalancar-se al sofà. Dinamisme pur.



I per últim, allò k tota l'afició esperava: la representació gràfica de la nova làmpara d'Ikea k adorna el menjador, el qual ha calguit netejar i ordenar profundament només pq la llumeta dels nassos (k tant va costar de muntar [i per la qual cosa va caler ajuda ingenieril]) no desentonés en excés.

Admireu-la, companys:

(i si tinguéssim un endoll aprop i la poguéssim connectar, ja seria la bomba, ejem!!)

6 comentaris:

Nuriaka ha dit...

no comments a la làmpara ;)
araaaaam què t'has fet al cap????

krusty ha dit...

Ei!! lo mantel rotllo macedònia q la noia descalça te posat los peus damunt (no faré comentaris sobre la higiene!!) és iwalet q lo q tink jo a casa mons pares (bueno, lo q tenen ells a casa seua!!)!!! jeje!! la làmpada wapa!!! pro sns endoll....no serveix x massa!! no!! x decoració tb stà B!!!
MB7s;)

dellwoodbacker ha dit...

Ei! no et queixarás que no tens vida social, eh?

En quan a la lampara...molt maca peró ..buff.. se'm posa la pell de gallina només de pensar en treure-li la pols... uix...

Nuriaka... no ja no porto el cap de cap manera... fa temps que el vaig perdre... ehem... en serio els jefes m'han feet tallar la meva kresta... ja no puc camuflar-me entre els queers i els fashions victims... SNIF....

sil ha dit...

colla de freaks...

ei Krusty, oju!! aquest mantel macedònia (hule pels domingueros habituals, ejem), és gairebé igual al k hi ha a casa meva. Però oju-peligru!! El meu NO té maduixes! i sembla igual però no ho és. Estas en disposició d'assegurar k el de casa els teu pares és igualet?? ein??
i pel tema làpara... buenu, no importa gaire k no serveixi de res... si no ho pagues, clar ;-)
(pst, jipi, tenim un plumero màgic k fa miracles amb la pols!)

krusty ha dit...

Ficaria lo peru esquerre a 1 vitroceràmica apagada q és iwalet!! jo sóc esquerrer de cames!! vull dir, q poso 1 cosa de valor!!! Ste finde ho comprovo!!
Mb7s;)

Nuriaka ha dit...

tink ganaaaaaaa