28.5.06

:-)

28.5.06









21.5.06

tropicalitats

21.5.06
Atenció benvolguts compatriotes!!

Reserveu-vos el diumenge i estigueu preparats, pq aquest diumenge, arriba...

la mega-festa-tropical!!!
Així k ja ho sabeu!!
Estigueu preparats!!
Més info en pròxims butlletins!

17.5.06

Alegria

17.5.06
Avui estic especialment contenta. No és ben bé per cap motiu en concret, és només k les coses, així en general, avui k fa sol, són més boniques.
Al matí m'he adormit al tren, cosa k ha fet k arribés a Bcn amb certa tortículis, però una mica més descansada. M'he menjat uns donuts k generosament em va donar ma germaneta gran, i he enfilat camí del lloc on treballo.
Crec k tenia bastanta feina aquest matí, però tampoc l'he deixat del tot de banda, o sigui k n'he fet una mica, i de mentre, recuperava un amic k feia temps k no veia, via msn.
Maco.
I he anat a dinar tot xino-xano, m'he fet un bon tiberi mentre veia friends i he tornat cap al despatx, on, un cop avançada la feina, via msn he retrobat un altre company recent arribat de l'altra punta del mon, i tb m'ha fet molta il·lusió.
Maco, maco.

Semblarà un dia normal i estúpid, però no ho és.
Avui la gent somriu més i està amable. No del tot, bé, avui al matí hi havia uns nervis generalitzats, però fins i tot el jefe no m'ha cridat gaire. El mateix jefe k, ara, just abans de marxar, m'ha demanat el mail per enviar-me un correu molt graciós de l'Artur Mas dient mentides. És gent estranya, però m'agrada també.

I quan surti d'aquí anirem a veure un partidet k no estic segura k guanyi el barça, però més k res, avui estic contenta.

Ha fet sol i la gent somreia, i jo somreia i he fet contentes algunes persones, i altres persones m'han fet contenta a mi, i entre alegria i jipisme desbordant, hem treballat una mica i tot.

És perfecte, no??

:-)

11.5.06

Help! I need somebody! Help!!

11.5.06
Em falten els números 1, 2, 3 i 4 de Last Order, i no em sentiré completa fins k no els tingui!! No crec pas k després em senti realitzada per complet, però segurament em sentiré més satisfeta.
Necessito sentir com Gally torna a la vida, com el dibuix es fa cada cop més fluid fins a arribar gairebé a la liquidesa, et traspassa la pell i es fica dins teu, mentre una estranya història de ciborgs domina la teva ment.
Necessito aquests còmics.
Amics, familiars, companys, esteneu les ramificacions, volem junts i agermanats... (m'avorreixo cosa fina, es nota?). Vaja, k si algú veu algun dels números 1, 2, 3 i 4 de Gunnm Last Order (format comic-book), aviseu, siusplau!!

:-) la força estarà amb vosaltres!

6.5.06

fotos!!!!!!!!!!!!!

6.5.06














Coses vàries: gent amb granotes al cap...


I la megaboda: sobren comentaris. Fantàstic.


2.5.06

"LA" boda

2.5.06
Aquest passat diumenge vaig tenir el plaer d'assistir a la boda més dolça a la que he anat mai.
Tenia aquell sabor tan familiar, tant plaent, agradable, allò amb què has crescut.
Se'ns va casar la Laidatxu. La Laida i l'Albert, ara de Calldetenes.
Parelleta bonica i agradable on les hagi. Jo, és k realment són tan macos!!! I estaven molt i molt rebonics! Ja sé k no m'està quedant un comentari prou detallat ni emotiu, però és k em resulta difícil. Tot era tan al seu lloc en cada moment, tan ben disposat, tan adequat...
no comentaré més, pq no em surt el k encaixaria, però quan pugui, relataré i posaré les fotos!