4.12.06

paneroles!!!

4.12.06
Últimament pel carrer et pots arribar a trobar de tot. Gent estupideta, gent normaleta, gent k molesta, gent k passa per allà i no té res a veure amb res ni nigú, papers pel terra, algún k altre sonat k increpa a la gent normaleta i tb a l'estupideta, llaunes al terra, molts mendicaires k semblen tots de la mateixa família, més papers al terra, algun conegut, fums k fan pudor, pudor sense fums, gent k fa enquestes, objectes oblidats, cap cartera ni bitllet monetari, algun bitllet usat de metro, més papers i més gent de la versió k molesta, i una continuitat de cotxes, busos, taxis, bicis, i altres sers i objectes i ens i buf, coses voluminoses, així en general, k és el k ocupa més espai i per tant el k pot arribar a molestar més, físicament.
Però no, amics!!!
El món està ple de petits sers k són igual de molestos i asquerosets k, buenu, tampoc faré comparacions, encara no vull un linxament, ejem.
El cas és k cada dia, navegant a peu per aquest mar de ronya i desesperació i considerablement pudent (aaaiiii, k bé s'hi està al meu pobleeeet, net, polit, amb gent com el tio de ciudadanos per catalunya, però net i polit, i una església amb unes campanes k tenen com a única missió tocar la moral, però aaaiii, quin aire tan net i quina terrassa més maca k tinc!), deia, k per aquí a ciutat, cada dia (si mires al terra suficient com per esquivar les caques de gos no recollides), pots trobar esclafades a terra, com a mínim, un parell de paneroles gegants.
Marró clar o marró fosc, enoooormes, amb les potes espatxurrades contra la superfície terrestre, amb una taca sota el cos enorme i sucós k se suposen les seves entranyes... puaj. Ah, però aquestes no són les pitjors, no. Les pitjors són les paneroles vives!! Ràpides com un llamp, enormes, movent-se pel teu costat, temibles, fent una fosca i àgil sombra k espanta, tan ràpides, tan grans, amb aquell cos tan i tan puajjj... suposo k en aquesta ciutat tenen tot el k poden somiar.
L'altre dia, la lucia etxebarria (o com s'escrigui, amb tots els respectes), escrivia un article on deia k al seu àtic n'hi havia trobat una. Buenu, a mi se me'n refot k la sra. k abans era una revelació com escrivia i k ara sembla la pilar rahola en sentir-se el centre de l'univers (oigh! és k trobo k els seus articles han baixat tant, i els seus llibres tan plagiats... amb el k m'havia agradat, caram! la caiguda dels mites, el ocaso de los dioses...), deia, k si al centre de madrid, en un àtic k segur k val una pasta i és molt amunt, tb tenen invasió de paneroles, és k carai, o el món s'omple de merda o és ... nono, és k el món s'omple de merda!!! aiaiaiaiiiiiiiiiiiii!!!
(jarl, final precipitat k són les 7 i vull anar a casa, ho sentuuuuuuuuuuuuuu!!!)


ah, per cert, tothom sap sobradament què són les paneroles, oi?

6 comentaris:

dellwoodbacker ha dit...

la veritat és que no.. peró per la descripció que en fas deuen ser alguna fantasia erótica de kafka... m'equivoco?¿

Nuriaka ha dit...

Jo xi jo xi!!!!
Gràcies a tu nyijnyij ;)

Nuriaka ha dit...

buenus... i al pis de numancia, no????

Nuriaka ha dit...

el kè perseguies sempre eren paneroles no?

Nuriaka ha dit...

¿?

sil ha dit...

perseguir? jo intento anar en direcció contrària!! po certament, alguna hi havia passat per allà a numància... ecsecs!! :-(