2.7.08

WTF

2.7.08
Si m'ho expliquen no m'ho crec, però com k amb els diners, igual k amb el menjar, no es juga... (a no ser k siguis ric o imbècil), per mostra un botó (d'imbècil)

post cutre i poc currat, però és k com es pot ser taaaaaaaaaaaaaan...?????


http://es.youtube.com/watch?v=42xykzW27Q4

3 comentaris:

Miri ha dit...

Doncs jo esperava que diria Venus. Però fet i fotut, em sap grueu que la gent faci calaix de coses com aquesta. I si el pobre tiu estava possès pels nervis?? Al sortir del programa tothom el va senyalar i el van fotre fora de la feina, i la filla no volia tornar a la uni, i la dona se'n va separar... pobre tiu, ningú està obligat a saber-ho!!!

sil ha dit...

buenuuu... obligat-obligat no està ningú, cert és... a no ser k et presentis en un concurs de preguntes i respostes... clar k igual tenia altres objectius a la vida k no eren guanyar... (?) potser només volia saludar... jarl...

Gemma i Eduard ha dit...

Boooones Silvia!

Quina sorpresa el teu commentari! Si noia... Ja m'hauria agradat venir al sopar de 8e, fa molt (massa!) temps que no se res de molts de vosaltres.
A veure si ara que se que tens un blog em poso una mica al dia (tot i que agrairia un mini resum de com et van les coses per correu electronic, ecubi@uoc.edu). Apa, vagi tot mooolt bé!!

Eduard