26.9.08

Luke? Luke!

26.9.08

Vaig conduint xino xano en una via intraurbana, mirant els pajaritus. De cop, un cartell publicitari (estil tipus parada de bus) em crida l'atenció. Eing???

Luke Skywalker nunca habría sido el mismo Luke Skywalker si no hubiese conocido a Obi Wan

...

eing??

Tenint en compte k conduir, mirar els pajaritus i llegir cartells publicitaris al mateix temps és factible però poc assenyat, he de dir k no l'he vist de forma clara i nítida. Vaja, k la meva velocitat lectora és sumament perfecte i per descomptat k he llegit correctament (aigh, osea, si es k...). El k no he acabat de pillar és el logo de l'anunciant. Per ser una publicitat de les clon wars és particular, però m'ha semblat veure el logo d'una mà oberta amb un rectangle horitzontal al palmell. Un anunci antidrogues?

L'Obi Wan donava drogues a en Luke? Eren per potenciar la força o per inhibir el seu costat fosc? En Luke estava malalt? O es fotien psicotròpics i un viatges estelars k eren més metafòrics k reals? Què? Com?

Buscant informació per la red que es basta e infinita, finalment i en un raconet trobo k es veu k això publicita el "día del maestro" (o sigui, per aquells catalans k no entenguin el castellà, k segons telemadrid són molts i no vull k aquests catalans radicals s'enfadin amb mi... [però pq ningú ha cremat encara telemadrí???]), el dia del mestre.

Una estranya campanya k no he vist enlloc més. I k tampoc acabo d'entendre què respresenta el dia del mestre. L'únic dia de classe k els alumnes callaran i es dignaran a aprendre com tocaria de normal?

3 comentaris:

Nuriaka ha dit...

vas pels mateixos llocs que jo? no l'he pas vist aquest cartell...

sil ha dit...

està a les franqueses, i és l'únic k he vist... però no té desperdici!

Nika ha dit...

l'has trobat per interneee?? io el vui veure!!!
EEhhh!! i el mestre yoda que? eh! que??!!
X-(