4.11.08

Invasió

4.11.08
Sabíem que podia passar, que era una opció que no es podia descartar. Quan la nasa ho nega o parla de proves de nous avions supersònics, en realitat sabem que no és això. Les esgarrifances de pensar tan sols en l'àrea 51...

I per fi ha arribat el dia. Temible dia. Ja estan aquí. Adopten formes que a nosaltres ens semblen quotidianes i es deixen veure a plena llum del dia. Camuflats, els aliens ens han invadit. No són verds, ni fan 2 metres, i en principi no són lagartos estil V. Però en un plis s'han expandit i ocupen lloc a cada una de les nostres cases. Fixeu-vos-hi bé. Estan entre nosaltres.

Però han comès un error. Mhuahahahaha!! Terrible error que els ha delatat!!!

Aquests sers provinents d'altres móns han camuflat les seves naus i s'han dispersat entre nosaltres... sota l'aparença d'indefensos mosquits. Ajá!!! Mosquits! Sí! Però els he descobert... Mosquits? A aquesta època? Amb la rasca que fa aquests dies? Els mosquits-mosquits estan morts! Morts i enterrats en tumbes de mosquits-mosquits, i a l'estiu que ve renaixeran qual zombies anuals i naixeràn del no-res mosquits-mosquitets!

Però el k ara ocupa les nostres cases no són els clàssics mosquits-mosquits. Són els temibles mosquits-àliens. Com es distingeixen? Bàsic: 1) per començar, com k encara estan en fase d'observació, no piquen (verídic, com sempre). 2) es desplacen de forma més lenta, i no fan el clàssic bzzzzzzzz-bzzz-bzzz-bzzzzzzz 3) són més grans que els mosquits-mosquits, però no arriben al tamany gegant dels altres clàssics mosquits-mosquits-gegants-k-no-piquen 4) com k els costa adaptar-se a l'atmosfera terrestre, estan mig aturdits i es deixen matar fàcilment, cosa k em preocpupa, pq deuen ser una immensa posblació d'àliens invasors 5) tenen capacitat de teletransport. Quan un dels mosquits-àliens no es vol deixar matar per comprovar la perseverància assessina dels humans, és capaç de desaparèixer i materialitzar-se a l'altre punta de l'estança. No com els clàssics mosquits-mosquits, volant veloç fent bzzzzz-bzz-bz-bzzzzz, sinó tal qual, desapareixent de cop i fent-se visible a unes altres coordenades espai-temps. Curiós. 6) i el més perillós: estan per tot arreu. Quan puges a un ascensor, allà hi haurà un mosquit. A la cuina, empanat mirant un vidre, preguntant-se pq els humans no utilitzem encara camps de força. Passejant pel menjador mentre mires la tv, se t'acosta, sense fer soroll ni intenció de picar-te, simplement, observant l'enemic. Als portals on et refugies de la pluja, allà hi haurà un mosquit observant.

Simplement volia compartir-ho. Ara ja ho sabeu. Aneu amb compte. Ells estan aquí.

Esteu avisats.

2 comentaris:

Nuriaka ha dit...

jo tb n'he visszzzzt!!!

Nika ha dit...

ostia, m'has deixat...
A barcelona encara no han arribat, igual estan fent un "rodeo" per anar-se acostant a poc a poc allà on s'acumula més gent per fer la segona part del pla.
I ia se sap com van sempre aquests plans...Estudiar-atacar....
(por...) :S
Mantenta alerta sil, i informans de qualsevol millora o error...
Ets la nostra salvació....