6.4.06

retards...

6.4.06
en fi, més val algun dia k mai, ja se sap, si és algun dia significa k encara estàs viu, tot i k moltes vegades, realment, no saps què significa això ni cap on carai et porta...

el cap de setmana passat vam fer la super-despedida de soltera de la Laida. LA LAIDA ES CASAAAAAAAAAAA!!!!! pos sí, la nostra Laidatxu es casa, mira tu, senyal k ja ens comencem a fer vells, no? o potser només ens fem grans, però en qualsevol cas, en acaben fotent fora a coces de la dolça juventut. O sigui k ja en tenim una al bote, espero k algun dia em dóni temps per posar les fotos!! Entrenyable, bonic.

[entrenyable: d'entranyes, una cosa interna, k et pertany, i sense saber perquè, forma part de tu i com a tal l'estimes]


I el diumenge va tocar un asado argentí (aquest dia també, val més tard que mai... això d'arribar a les 15h és perfeccionable!), megabò, i les empanadilles de l'Eli, lo mejorcito!!! (tb tinc fotos, k tb van arribar tard, però algun dia, algun dia les posaré...). Agradable, molt dolç.

El calvari és de dilluns a divendres, quan veus k la realitat és una distorsió dels teus malsons i en formes part, i encara que corris, et segueix.
La glòria és quan arriba dissabte, els amics floreixen i pots, per fi, riure a cor k vols i tornar al teu món.

Gràcies.

3 comentaris:

sil ha dit...

i pq vam fer un asado??? si és k... pq era l'aniversari de'n Sebastian!! FELICITAAAAAAAAAATS!!!! (uo, veus com ens fem vells?)

salut i froça poble!

krusty ha dit...

Curiós lo d'entranyable!!! jo stava pnsant en lo carinyo q li tnk a les meues kaketes!! com stan dins meu, ls faig meues i dp me fa peneta abandonar-les al clavegueram!!! acompanyades ho staran!! allí en un munt de kaketes!! i segur q fan amics!! pro... i pnsar q lo q he portat dins meu durant tan tmps (o al menos hores!!) no ho tornaré a vore mai més!!! realmnt m'entristeix!!! pro així és la vida....unes kaketes passen, daltre se keden i al final lo món fa cagar!!!!
MB7s;)

Nuriaka ha dit...

Uei veus com entrem? Silenciosos pero anem entrant ;)