4.11.06

4.11.06
Freaks disfressats i de tot tipus al saló del manga.

Una bonica i impressionant cua k no vaig fer.


Més freaks, aquest cop els de la feina, en un sopar d'aquests k es fan no se sap ben bé per què, i dels quals cal fugir abans de mitjanit, pq després tots es transformen degut a substàncies espirituoses.



La Balbi, recuperada després d'un any, la ampostina (o com se diguin els d'amposta) amb qui vaig compartir misèries a Lndn.

6 comentaris:

Nuriaka ha dit...

uo i tu no et vas disfressar aquest any al salo del manga ein ein???

sil ha dit...

carajo, en principi no estava motivada i això d'anar sol per la vida fent el friki disfressat, buenu, és un punt a replantejar... clar, quan vas amb 4 o 5 frikis tots disfressats et sents integrat, però si vas sol per sants amb la disfressa, és un altre tema... Tot i k un cop allà, veient tan sonat junt, realment em van venir ganes de disfressar-me per l'any k ve! I vale, molta gent de 15 anys, però molts dels freaks disfressats eren granadets ja!

dellwoodbacker ha dit...

hi ha gent que no li fa falta...

juas juas juas!!!

és conya preciosa... sens dubte la concentració de freaks anual més gran.... mmm... quina por mareta meva! i si amb una d'aquestes et surt algu amb un desintegrador de vórtices tel·luricos, eh? que potser no tens consciencia del valor de la teva vida? mira que anar a practicar esports de risc tota sola!... uix.. que la perdem.. un dia d'aquests la perdem...

dellwoodbacker ha dit...

aclaració: no li fa falta disfrassar-se...

de vegades un olvida que no tohom té el podr de llegir la ment... uix

krusty ha dit...

Si arribo a saber q va gent de colegiala i noies com la del cabel blau.....jeje!! Ei!! no savia q staves en una ampostina!! som mig veïns!!! jeje!!
Mb7s;)

sil ha dit...

ja deia jo k aquest estrany dialecte tot curiós i bastant divertit em sonava d'algun lloc... ;-)