6.8.05

Bellum

6.8.05
Ja fa uns anyets es va instaurar a la facultat de psicologia el k es van anomenar "Globus War". Com en les Guerres Mundials, k no es va dir 1ª i 2ª inicialment, pq la intenció no era precisament repetir-ho, el mateix va passar amb les Globus Wars. No obstant, i si sobretot tenim en compte que parteixen d'un ambient (el qual els pixatinters d'ajuntaments en dirien lúdico-festius) molt diferent, la canallada s'ha anat repetint any rere any.
L'última globus war psicoloca va ser per aquestes Jornades Culturals de Psicologioa, Nicosia 05 (de les quals un dia o altre posaré alguna foto), en la fantàstica i mega-ultra-genial gimcama que es va organitzar (no tota sola).
Però el destí és cruel i a vegades ens allunya del k apreciem... I en aquesta globus war hi havia molta gent, però també moltes baixes de temps passats...
Quien no llora no mama, i si la sigues la consigues (i vas tu i t'ho creus, pringat), i aquest passat dijous es va organitzar la primera... mmmmm... com li diem? En fi, recepta:
Ingredients:
- alguns psicomonstres i aliats varis disposats a liar-la (ho pilles, ho pilles? a-liats/a liar-la... ejem... ^_^' ) , sobretot, algú de belles arts k poguem dir k és l'artista el raro (ñij ñij ñij)
- aigua, molta aigua... una font, una plaça i moltes pistoles d'aigua (k previament has anat a comprar a algun tot a 100 (old version) dient k és per a un esplai...
Preparació:
Fas dos equips uns dies abans de la k s'ha establert com a data oficial per la lluita, amb la qual cosa aconsegueixes identificar les personetes amb els grupets, i crear certa rivalitat cutre. Cada equip vol aconseguir ser el més fardón, o sigui k es procuren uniformes, a cada qual més xungo (véase el xungui-fòrum naranjito, o l'ultra equip verd-negre-mega-guai) [uo? parcialitat?]
Es queda a fontana com a bon psicomonstre; es barreja la mescla ben barrejada, k els cervellets trontollin dins l'aigüeta; deixa anar als individus armats a la plaça amb una font.
S'aconsella observar de lluny.

O sia, obtens un grup de loquillos ben remullats, tot de gent flipant, el terra ben moll, el públic satisfet i un alliberament d'adrenalina k t'augmenta les endorfines. Aaaaahhh, fantàstic!

Culminació de l'acte:
Va el grup de peixets remullats i es fica en un bar megaultrafashion petitó, on es troben tot d'artistets de la tele (alguns dels quals ja ens haviem creuat per gràcia mentre ens estavem remullant), els quals flipen mandarines de veure'ns allà. La seva cara de sorpresa és molt superior a la nostra, no estic segura si pensen k som un grup de psicòpates perillosos, uns alternatius en clau mega-modernos-mira-lo-último-k-hemos-inventao, un grup guiat de psicoteràpia, o algú més extra-guai k els allà presents. Flipen i mentre perden el temps okupem territori i el raconet más mejor osea del local.

Una altre nit, hem triomfat...

3 comentaris:

Nuriaka ha dit...

uik k malament us ho passeu eeee???? jeje
Es nota es nota ki es la gran i ki no ;)

krusty ha dit...

Q B us ho passeu!! seria com 1 pintball!! lanomenariem "aquaball War"!!! Pro sha d dir amb veu en off (q jo sempre he pnsat q si és off, és apagat!! i si algo sta apagat no funciona!! llavons 1 veu en off seria la dels muts?!?! espero respostes!! la vritat stà allà fora!!! pro fora d'on!??! fora d casa?? fora dl país?? x la tele diuen "els terroristes ja stan fora", són ells la vritat???) Tornant al motiu/ fil dakest comentari: m'agradat lo joc!!! sbt a lestiu!! alhivern ho podrieu substituir x boles (de neu!!). Així a bote pronto (Boing, boing!!) se macut 1 idea x a dp!!xq no us passeu x farina!??! kedarieu la mar d mones/monos!!! de fet kedariue com "copito de nieve"!! (la capteu?!?! glups!!)
B, dp deles meues dibagacions sns massa sentit (d fet com la vida mateixa!! la vida va en sentit d les agulles dl rellotge o al contrari!?!?! clar!! va en lo mateix sentit!! si anés al contrari 1r seriem morts, i dp al final de tot naixeriem!!! no???)
Pos res+!! crec q ja he superat lo meu cupo de comentari (dmnge hia supersorteig dEstiu de la ONCE!!)
Si algú q llegeix això nom coneix, trankils!! no he fet carajillos dp d dinar!! simplmnt sóc així!!
Ah!! la noia de ls pistoles a la mà (de plàstic) a lestil James Bond, no stà gns malamnt!!!
Fins aviat!! MB7s ;)

Per cert, faltarien fotos de les noies dp dl joc!! miss camiseta mojada!!! um!! um!!! Mos vorem pronte aBodyPump???

sil ha dit...

tio, encaixes a la perfecció a l'estil tipus de freak k busquem. A la pròxima t'aviso sens falta. ;-)
la noia és moníssima en tots els aspectes, és la Roser (té el seu propi reportatge per aquí), però és "lleugerament" perillosa. Avisat estàs.
Body pumps... mmmm... l'últim cop k vaig veure el blanket a la piscina (fa dos setmanes) era com un butifarró llargarut i blanc. Molt poca xixa. El bp està perdent adeptes... visca els mixelins!
Continua perfeccionant l'aspecte freak, sigues un de nosaltres!! :-D