15.6.06

homenatge a les tirites

15.6.06
Arriba l'estiu, la calor, les hormones alterades i les nits a les terrassetes.
I amb tot plegat, les sandàlies.
Menorqiunes, esportives, a tires, de taló, velles i ràncies o flamants.
Bonics dies pre-estiuencs.
Sessió d'observació: quants dels peus ensandaliats porten tirites? els meus peus n'estan plens gràcies a les boniques sabates tunessianes (*¡"@+¡¡fuck!!*$%*&) , però... i la resta de la humanitat? és normal k cada any les sandàlies et destrossin els peus? doncs deu ser-ho, pq mitjançant un acurat treball de camp (o sigui, surto d'aquí i agafo el metro, temps suficient pq una riuada de gent anònima, a l'atzar i mostra representativa de la població d'una ciutat mitjana com és aquesta pugui ser observada pels meus ulls atents a la tonteria del dia) observo que de cada 10 peus, 6 van ensandaliats, dels quals 5 amb els dits a l'aire, dels quals uns 2 amb alguna tirita. Les variants van des del dit gros, al dit petit, a tots els dits, a sobre, als laterals... la gamma és àmplia.
Bé, doncs aquí acaba l'estudi tan rigorós. És només k, quan ens creuem, a part de dir-me k la pulsera és bonica, no em pregunteu què em passa als peus. Són les sandàlies, val??!!

7 comentaris:

Nuriaka ha dit...

SNIIIIIIIIIIIIIIFUS
Tan costa estirarli les orelles al meu blog??? EEEEEEEEEE???? Buaaaaaaaaaaaaa

sil ha dit...

diga-li al teu xicotet k avui al tren l'he trobat molt a faltar, k per 3 segons i me'n vaig a l'Hospitalet, dormint a pierna suelta, literal, literal... snif...

oigh, et falta suport moral? vaaa, nena, mooolt béee, molt macu el teu blog... :-)

dellwoodbacker ha dit...

la gent normal conta xais per a dormir... i no tirites!

Nuriaka ha dit...

veus en dellwood és més trempat i ha felicitat al blog!!!!! X cert, just ahir vam comentar amb en Quim que com coi t'ho feies abans per clapar com una lirona i despertar-te quan tocava... ;)

dellwoodbacker ha dit...

Sipia!

El poble demana fotos!
Volem veure't entre dunes amb les gabuches asasines!

sil ha dit...

osti tu, k tarden molt a penjar-se!! :-(
al cap de setmana les poso, ok?
ei jipi, vas parlar amb la teva amiga-del-mercat-dels-pantalons-macos? snif...

dellwoodbacker ha dit...

SNIF... no vaig poder.. i ara ja no ser com localitzar-la... només la puc trobar el tercer dissabte de cada mes.. i aquest ja ha passat...joer... el tercer de Juliol estaré a Cadiz i el d'Agost a Suissa/menorca/marroc o ves a saber on! ..peró intentaré localitzar-la abans, ok?