16.10.07

Jardí zen

16.10.07
Els japonesos, k són molt seus, tenen entre altres maravelles (i desaguisats varis) els seus jardinets zen.
Se suposa k els múltiples arts japoneses, des de l'ikebana passant pel sushi, et porten tots cap a un mateix destí, l'iki, l'harmonia, el sentir-te bé, equilibrat.

Entre els seus bonics jardins hi ha els tradicionals i macos amb plantetes i llacunes amb carpes de tota la vida, i els k s'anomenen jardins secs.
Heus-els aquí:



Són jardinets k estàn molt de moda, i qui més qui menys té a casa algun quadradet amb sorreta i rampí simulant el tema.
Sopa?
2 tasses.
Aquí http://www.lexaloffle.com/zen.htm us podeu descarregar una versió demo per Mac o Windows i fer de monjo sintoista. És a dir, ja hi ha una altra cosa a fer en lloc de treballar seriosament. I si us enganxen a la feina, sempre es pot posar el morro per davant i dir k són els teus 5 minuts diaris de meditació zen. Avui en dia es respecten més tonteries personals/coses prescindibles que una baixa per enfermetat/algo k realment et foti.
Bonic món, veritat?
(pels k estiguin a la feina, el joc té una opció en la que no ocupa tota la pantalla i el pots fer petitet petitet, per jugar mentre fas veure k fas el k hauries de fer pq et paguin)


2 comentaris:

dellwoodbacker ha dit...

juas juas juas... sipia ja el coneixia el joc... .pero la veritat es que no aconsegueixo arribar a l'ultim nivel...:P

I tinguen uns jefe que estan enterats de tota la filosofía zen.... no cola molt.. j,eje,je..... En canvi si em quedo en blanc mirant les mussarañes.. llavors si que puc dir.. oh! estava en plena meditació conscient educarnt la ment perqué no em distregui a l'hora de treballar.

sil ha dit...

XD

brutaaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!!!!!!!!!