27.11.07

Despisting

27.11.07
A la vida, la supervivència és qüestió de tècnica. Hi ha qui està disenyat per lluitar i per això té banyes (no m'estic referint necessàriament als humans); hi ha qui té uns músculs veloços per fugir de l'atacant, altres es fan el mort, i alguns es mimetitzen amb l'ambient per despistar el depredador.

Resulta k una dissenyadora japonesa ha tret l'últim crit en camuflatge cosmopolità. El seu hit és una faldilla k es converteix en una màquina de coca-cola.

Argumenta k, mentre k les dones occidentals aprenen moviments de defensa personal contra atacacs indesitjats, les dones japoneses (evidentment, d'on havia de ser, si no?) prefereixen fugir discretament per no muntar un escàndol.

Tenint en compte k la seva cultura és realment així, no opinaré al respecte de la faldilla, pq potser si fos japonesa em semblaria un gran invent.











La dissenyadora reconeix k no és una cosa fàcil i ràpida de posar en cas de nerviosime, i l'altre, és k això coli davant un atacant, però en fi, el Japó està ple de màquines de begudes, i potser en cas de tensió no et pares a mirar si una màquina té peus o no.

Cal dir k és evidentíssim k aquí no funcionaria, pq som uns guarros incívics, la majoria dels quals descarrega la seva frustració contra persones i/o objectes, per tant, igual no et toca el rebre com a noia, però com a màquina de coca cola, segurament t'emportaries unes quantes puntades de peu i algun grafiti ronyós.


Per altra banda, si no responeu al post anterior, m'esteu fotent l'invent enlaire. De moment he arribat a la conclusió k quan més friki és algú, més CI té, per surrealista k sembli, i tenint en compte k els nivells de frikisme estan molt, molt igualats.
Per altra banda i fora del blog, per no posar-nos en ridícul, tenim k un perfil tècnic està bastant per sobre del perfil friki.
Necessitaria un altre perfil tècnic (p. ex. pp), i fóra desitjable 2 altres persones, per anar bé k ni fóssin de lletres ni gaire frikis.


En castellà, d'això, se'n diu hacerse (de) rogar...