14.2.08

Drogues

14.2.08
Llegeixo a uns diaris que han detingut uns jubilats k traficaven amb drogues.
Segeixo llegint i resulta que unes màfies els reclutaven, i els oferien el viatge a marroc, on els esperaven els compinxes mafiosos, els posaven un doble fons a la caravana amb la qual viatjaven, l'omplien de hachís i els enviaven cap a dalt altre cop.
Oh, quina sorpresa!

No dic que els altres països siguin millor, però en un lloc on gent de la 3ª edat pot arribar a cobrar sols 500€ de pensió, el mínim k pots esperar és k els avis es dediquin al contraband.

Delinqüents, són delinqüents! Fica't la delinqüència on et càpiga. Sincerament, no conec el cas particular dels avis que es dedicaven a això, tampoc entraré aquí.

Delinqüent és el desgraciat k ha dissenyat un sistema de comissions bancàries k et clava 8€ per treure els teus propis diners del banc/caixa. Delinqüent és el k actua amb mala llet amb premeditació i alevosia descarada, sabent k els avis no saben si tenen dret a queixar-se per aquests abusos.

Delinqüent és l'executiu mig k disfruta torturant al seu entorn i es fot unes ralles a mig matí per estar a to.

Delinqüents els nanos k apallissen els companys dèbils i ho pengen al youtube; els yonkis k atraquen la iaia per comprar donsimon; els polítics k ens prenen el pèl constantment per instaurar noves lleis k els compensin si no surten reelegits; el botiguer k intenta enganyar un nano de 5 anys en el canvi.

No és el fet el k fa el delinqüent.

Tothom té els seus propis problemes.

És la intenció.

La mala llet.

3 comentaris:

Nuriaka ha dit...

tik afònika snifus

Nika ha dit...

COMPLETAMENT D'ACORD amb majuscules! jajajaj bonissim! visca els avis dealers!

krusty ha dit...

Delinqüent és aquell q paga als seus treballadors una nòmina de 700€ bruts kuan estos treballen 10 hores diàries i fins i tot dissabtes i algun festiu!!
D'acord en tot lo demés!!