4.9.05

Passacions

4.9.05
Resulta que amb el temps ens fem grans, i estem igual o més perduts que abans...
O sigui k cada qual es busca i es troba com vol o com pot, i els resultats poden ser discutibles, però lloables mentre siguin constants i seguits, mentre existeixi encara la fal·lera de canvi, mentre encara ens poguem moure i no siguem humans esculpits en roca.
Cosa k pot semblar des de fora, però som un microcosmos es constant evolució, tot i k reacciona a nivell extern a diferents intervals temporals. En fi, k cada qual a lo seu, si ho troba, si és k es troba...

Avui, amb vosaltres, i degut a que tenia agulletes el divendres i no vaig assistir a la super-inaguració del mega projecte artístic de'n Manu i en Santi, el qual serà presentat a posteriori, (no stà mal la intro, no? ñij ñij!), tenim com a notícia de la setmana a.... l'Aram!!! Tachán!!
L'Aram, alias Aramico, Floreta, Puto-Jipi o Jhonn Lennon, era en els seus vells temps un jovençol d'aspecte tendre i afable. Com els seus pseudònims deixen entreveure, tenia certa ideologia hippioide (certa, certa), cultivava plantetes, floretes i hortets, estimava la natura i els nostres conciutadans com a fills de Gaia k som. Però al llarg del temps la Gaia s'anava embrutint i el contacte amb els seus fills s'anava enrudint, per la qual cosa el nostre jove i tendre jipi es va cansar de parar l'altra galta, somriure i ser no-violent. O sea, horrrrroroso...
I en un plis, allò k era jipi passa a ser pseudo-fashion (quan no arriba el pressupost es fa el k es pot), ultra-moderrrrno i mega-in.
Recepta:
Material: un jovenet moldejable i flexible, un mínim de calerons i gent freak
Preparació: agafes el jovenet i l'arrejuntes amb els freaks, sacseges, hi poses pasta (per part del jovenet) i queda una cosa super-deli.

Vaja, k la notícia de la setmana era que el nen se'ns ha fet un pircing, leñe! Sí, carai, és k tinc poca vida social i l'haig de preformar com si hagués fet moltes coses!
I k quedi clar k és rarillo, però molt maco, molt bon xaval, i el forat li queda bé! Ale! Ole mi niño!!

Evidentment, abans de ser un místic yogui va passar per la psicofacultat, per acabar-se de fer un xic més...
Vols un excèntric a casa? Envia un fill a fer psicologia!!
;-)

2 comentaris:

dellwoodbacker ha dit...

alà!

joer... perqué no tinc pasta pel copyright perquè sinó em forrava a drets d'imatge.. je,je,je..

alà a follar que és molt sa

una mossegada, Aram

Nuriaka ha dit...

per cert pk les tink a casa crec po jo tink més fotos teves fent el friki