11.6.08

ai lof cgaisis

11.6.08
M'he comprat un esclau al zara k escriu per mi, mentre jo li fuetejo l'esquena (va inclòs al preu, no passa res), pq sense ulls els meus escrits serien similars al 4rt comment de l'anterior post.

La gent adooooora la vaga camionera.

Vaig a comprar i la carnisseria està mancada. Amb la porta del magatzem oberta, treuen el k poden de dins. 2 senyores comenten, somriure en boca, ai no pensava pas k això anés així, ui, tan de bo hagués vingut a comprar abans, no sé pas què soparem avui.

La verduleria està pitjor, i pago per un enciam iceberg petit (del tamany d'una taronja gran) 1.69€, quan de normal val 99cent. Agafo 2 cebes enormes (del mateix tamany de l'enciam, no sé si hi ha una nova normativa k regularitzi el tamany de tots els productes a la venda), k són les úniques k queden k no estàn mig podrides. Els mateixos comentaris k abans.

Tornant cap a casa passo pel super, a buscar aigua. Osti, no n'hi ha, i les estanteries estàn mig buides, en plan rússia comunista.

Hi ha cua a la gasolinera. Hi ha cua! Sempre havia estat un lloc desèrtic...

Vaaaa, no cal mentir. A la gent li encanta una situació d'emergència de mentirijilla. Sabem k en breu això haurà acabat. No cal omplir la casa de menjar. El de la city potser han de fer una compra setmanal, però, la resta del món... Què, el mercat setmanal està buit?

El k es veu és k el transport ferroviari i marítim és pràcticament inexistent, cert.

També es veuen altres coses.

K com a mínim, un parell de piqueters l'han palmat per posar-se davant de camions en marxa perquè paréssin (por mis huevos k no pasas! por mis huevos a k sí! -xof-).

Piqueters motivats destrossant mercaderies d'altres camions. (el dret a vaga... és una obligació?)

Vaja, k no m'acaba de convèncer. Quan al 2004 el sector immobiliari exigia al govern k no interferís al sector vivenda, i ara no paren de sol·licitar ajudes. S'ha de subvencionar el combustible? I si segueix pujant, els transportistes podràn circular i la resta de la gent posarà una vela al cotxe per anar tirant? Com va acabar la pujada de finals dels 70 inici 80? Tot xantatge és vàlid?

Era lògic hipotecar-se amb un sou de merda i queixar-se per la pujada de l'euribor? Sempre hem estat un país pobre,però aquesta il·lusió de riquesa mantenia el famós sistema capitalista de creixement il·limitat. Si aquesta il·lusió es trenca, la gent no comprarà més teles de plasma... o sí?

Avui en dia no hi ha cultura d'estalvi (més k res pq no és possible), el problema és k s'ha passat a la cultura del deute. Jo tinc la hipoteca, el crèdit del cotxe i el pagament a plaços de la tv. Vaja, què esperes de la vida?

Quan la gent es comenci a quedar sense feina, això ja serà serio.

Però de mentre, per favor, no cal dramatitzar. Cal aprofitar el moment i gaudir d'allò que hem tingut de mentre.

I vinga, k si no hi ha res al super, no t'escandalitzis. Ves a la sirena i omple el congelador, passa't a la farmàcia i compra't un pot de vitamines.

Tranquil, sobreviuràs.

2 comentaris:

Nika ha dit...

jajaja si sii.. segur que ia teniu un rebost d'emergencia al lloc on tenieu les garrafes d'aigua!!! xDD

sil ha dit...

per què aquesta mania a menjar estofat, si pots empassar-te una pastilla amb gust d'estofat?