3.6.08

Què fer en cas d'atac

3.6.08
En cas d'atac zombie, extraterrestre i/o vampiresc, clar. (claríssim)

Després de fer un megamàster en monstres i mutacions vàries, he arribat als següents punts.

Per començar, cal localitzar una armeria propera. Això no és necessari per residents als EUA, amb tenir la típica arma sota el coixí o anar al súper està arreglat.
Per a la resta d'europeus mitjans, ens cal localitzar aquesta armeria.
Jo em demano una ballesta automàtica estil van helsing, dos mega-ganivets estil resident evil 3 (canviables per la katana de takezo kensei) i una metralladora automàtica i ben repleta de bales buides k reventin dins el cos del zombie-mutant-cosa-rara, o en el seu defecte, un llança-flames. I a poder desitjar, un petit bazooka. Per demanar k no quedi, clar.Després es necessita l'uniforme de combat. No es necessita un estil futurista encara k ja estiguem al XXI, no cal anar recobert amb paper de plata. Per les noies l'uniforme acostuma a ser uns shorts i samarretes (es veu k totes les noies k sobreviuen són uns bombons, si no ho ets i no tens uns shorts... endevina el teu temps de supervivència!), i pels nois estil militar : pantalons negres, samarreta negre i abdominals de serie. Pel k es veu, en el cas dels nois pots canviar els abdominals per cervell, cosa k no pots fer en cas de noia, però oju! si ets noia i tens una bata blanca i et fas passar per doctora, les teves possibilitats de supervivència augmenten una burrada!Val a dir k minories ètniques i graciosos la palmen al 2on acte, coses del guionista.

Val, tenim les armes, k portem sobre l'uniforme, lligades amb múltiples corretges i k sembla k això no ens dificulta la nostra agilitat per saltar, colpejar i fer sprints. Ideal.

Ara necessitem la motxilla màgica, la bàsica per sortir de la ciutat. A dins cal k hi hagi aliments, foc, corda, llanternes potents, algun antibiòtic, sang de monstre per analitzar en qualsevol dels múltiples laboratoris k (segur) trobarem pel camí. I el k no surt a les pelis però tb necessitem: el fogonet, sac de dormir, un llibre per fer temps entre atac i atac, recambis per la ballesta (no necessari pels elfos, ja se sap), tres o quatre encenedors perquè segur k el gas s'acaba i les mongetes s'han de coure, el microscopi per analitzar la sang del monstre, recanvis de sabates i roba, brúixola, mapa, llapis i bolis i paper, walkitalkis, un llibre traductor del morse, un llibre de com fer la teva pròpia radio en 10 minuts, i una navalla suïssa ben gran.

Si no hem mort esclafats, podem seguir.

El primer k cal fer és analitzar què està passant. Per poder fer això, és bàsic sobreviure a la primera tanda de sinistres. Què significa això? Doncs k en tot holocauste/apocalipsis, es desencadena el fet i la palma moooooolta gent per danys col·laterals, tals com accidents de cotxe dels de tota la vida, incendis, saquejos estúpids i violència tribal entre supervivents. Jo, com k sóc gafe, segur k la palmaria aviat sense saber d'on venen les òsties. La idea però és sobreviure a això i començar des d'aquí, per tant, sempre és bo tenir un congelador tamany industrial a casa (fora de servei), per amagar-s'hi dins quan les coses vagin mal dades, i sortir ja en plan rambo quan l'apocalispi estigui servit. Tb serveixen búnkers soterranis i altres refugis, clar, no serem escrupolosos.

Aleshores, doncs, cal analitzar el perill. Són humans qui ataca? Humans mutats? S'han convertit en zombies devoradors de carn? O de sang? El contagi es transmet per sang? Contacte? Saliva? Mossegada? (si és per aire, finiquita el pla i seu al sofà tranquil·lament mentre esperes la mort). Són àliens? Trífids? Quins danys produieixen? La resta de la població està morta? Contaminada? Zombie? Hi ha reparació? Antídot? Vacuna? Quan tarda el contagi a ser efectiu? 30 seg? 4 hores? Hi ha zones no infectades? És local o mundial? Els àliens estan entre nosaltres o són distingibles?

Oju, és important.

Necessitaràs moltes bales.

Comencem per les coses fàcils.

Si són zombies clàssics, dels lentets i atontats, i és una plaga més o menys local, és a dir, hi ha algún país o alguna organització k pot proveïr ajuda, encara k sigui a llarg termini, després de moltes discussions, s'ha establert k la millor zona de seguretat, per una població d'aprox 20-100 pers supervivents sans, és una presó. De les clàssiques: grans murs externs, molta il·luminació enfocant els perímetres, habitacions segures amb reixes, pati intern pels cultius d'aliments, etc.
S'agraïrà rescat i k els zombies la palmin rapidet.

En cas de zombies de nova fornada, aquests k són àgils com una mala cosa i a sobre no són imbècils i a més tenen capacitat d'aprenentatge, de trífids i de vampirs, el millor és una illa de tamany petit-mitjà, o sigui k aneu comprant bonus cap a mallorca-menorca-eivïssa, segons quans sigueu els supervivents. La idea és una zona on no us puguin aïllar els monstruitos, i k tingueu espai suficient per treballar en els famosos laboratoris k hi ha per tot arreu amb la mostra de sang k porteu a la motxilla, i a més hi pugui haver un nucli de població i conreu suficientment ampli. És imprescindible tenir llançaflames fer acabar amb els trífids.
El fet d'estar en una illa implica k cada cert temps s'han de fer redades pq no creixin bitxitos nous, i en cas de zombies, estar aïllats de possibles mossegades.
Sobretot, en cas de fer experiments de vacunes, mai dels mais portar cap exemplar a la illa. Deixeu-los a formentera o por ahí i ja anireu a fer-hi els experiments.

Un altre aspecte important és ser bastant cabroncete. Això significa k, per més k apreciïs algú, en cas de possible contagi, fot-li un tret al cap. Sempre et quedarà després la opció de suicidar-te si et sap greu, però per favor, no extenguis el contagi als supervivents sans, cagumdena! Això és bàsic, ja k en infeccions on el contagi és visible en 30 seg, dispares i estàs tan a gust sabent k has fet el correcte. Més xungo és el tema quan el contagi és lent, i la persona et diu només és una esgarrapada... Maaaaaaal! Tots morts.

Si és k el món es posa realment difícil quan els mutants prenen els carrers.

Un altre tema és si l'atac ve d'àliens amb high tech. Puja a la terrassa i disfruta de l'espectacle. Independence day és una peli. Morirem tots, però al menys hauràs vist algo bonic i sorprenent.

I finalment, un consell pels k els agrada anar per feina i tenir-ho tot preparat per quan arribi el dia: prepara't la motxilla, prepara't el congelador-bunker, fes el curs de conducció d'helicòpter, però quan vagis a l'armeria, NO diguis k el k vols és per matar zombies. Em temo k no et deixaràn marxar de rositas.

________________________________________________________________

sigues feliç, avui encara no hi són:

http://www.lalalalalalalalalalalalalalalalalala.com/

4 comentaris:

Nuriaka ha dit...

no ho he entès... això eren zombies ballant????

sil ha dit...

a tu et sembla k un cucudrulo, una totugueta, un tauronet i altres animalons són zombies?
ossssea, k hay tan poooooca cultura hoy día...

dellwoodbacker ha dit...

DIIISH!

dellwoodbacker ha dit...

Sipai un 10 per el post...


Ara m'estic llegint la guerra del mons del tal Wells.. sembla ser que va ser la primera novela a on els extreterrestres eren clarament superiors al home... (de moment almenys en tecnología...)

Ara que vist el trailer de l'spielberg sobre el tema em sembla que la gent en pot treure una mala conclusió...

milllor company per l'apocalipsis... Chuck norris i Magiver... llaovrs redueixes tot el que necessites per a sibreviure a un clip i vaselina per a tenir-los contents... ECs... no se si valdria la pena...

Un petó i aveure quan fem al trobada lírica... que te hecho de menos y tengo mushas cosas a contar...

(entre altres avui he estat ospitalitzat per asma i m'han receptat 10 dies de cortisona... BUUUAAA)

t'estimo