3.7.05

Benvinguts al món de la Sil

3.7.05

Va existir una època en la que la poma no havia estat mossegada. Per tant, o hi havia gana, o hi havia curiositat, si no les coses seguirien igual. Pels freaks del món amb ganes de descobrir, de forma casolana i entretinguda, hi havia el món de'n Beakman, ídol d'una època, diferent a l'actual. I ara, després d'uns anys de creixement físic i mental (els intel·lectualoides cínics en dirien d'això involució , els encanta utilitzar paraules que sonen bé i menysprear a la resta que no és tan fantàstica com les seves expectatives mereixerien), apareix el món de la Sil, que no és més que un mitjà a través del qual jo pugui distreure'm una estoneta, penjar algunes fotos que em facin gràcia, alguns comentaris, i quedar-me tan ampla. I a qui li vingui en gana, que s'apunti. Que és gratis, carai!

i en fi, una pagineta amb molts dels fantàstics experiments del meu amic, faltaria menys...
www.geocities.com/TelevisionCity/Set/4567/

4 comentaris:

Nuriaka ha dit...

penja fotooooooooooooooos ;)

krusty ha dit...

Benvinguts al món real dels Freakys!!!!! Ls grmanes FortSalvans sereu 1s autèntikes crakcs dls blogs!! jo tb mirava la sèrie aq!!! se nota??!?!?!
Ja niré mirant les xorrades vàries aq q niras pnjant!!x cert!! dmcrs 19:00h master classBP54. T'hi sperem!!

MB7s ;)

Nuriaka ha dit...

i les fotooooooooooooooos?

sil ha dit...

prepareu-vos per un continu de frikades varies! De moment però, encara no hi ha fotos, però ja les aniré posant, tot i k des d'aquí, des del badulake paki de sota casa, no les hi posaré pas...
El segons pas d'aquest blog, a part de les frikades, és fer-vos morir d'enveja punyetera... k sapigueu k vaig de vacances a Mallorca, xinxa ràbia!!!
I dimecres, a BP!! :-)