31.7.05

Cròniques, Vª part. Finiquitant

31.7.05
Quedaven 2 dies k van transcórrer de forma extremadament ràpida entre paelles, caletes recollides i agradables, piscina i banys a mitjanit. Quan les coses surten de la forma adequada a la 1ª, i saps que aquesta és la manera com ha de ser, no val la pena donar-hi més voltes. Així que res, entre aigüeta i platgeta i sol i rotonda va arribar l'últim dia, k el vam passar a Palma fent de forma molt coherent el guiri, amb un parell de mini-ensaimades a sota el braç i la càmera a la mà lliure. Aquí els guiris anaven més en ramat, en zones més concentrades, i es sentia un xic més parlar mallorquí, tot i k el castellà continuava dominant. I res, d'església en església i de casc antic a banys jueus, va passar el dia, fins k en un plis ens vam presentar a l'aeroport (on, snif, feien vaga de neteja, els seus motius tindrien), on després d'esperar una mica (una mica de les meves), ens va venir a rescatar un avió. Avió a les tantes de la nit+més sort k un calamar amb tinta recargable= la super-Eli ens va venir a buscar a l'aeroport. I ens un plisete estavem a caseta, acurrucadetes i ben descansades, amb un munt de coses noves a l'esquena, i amb ganes de continuar somiant. Ai no, k estavem despertes! I com diu la Marta, k nos quiten lo bailao!

2 comentaris:

Nuriaka ha dit...

Cooolta, k un dia a la platja amb la bigsister no et faria mal a lanima ein? Saps k no en tenia ni idea de lo del barbut??? :(
Buenus jo torno a atiborrarme menjant ;)

sil ha dit...

pst, ara k no ho mira ningú, si vols veure un yogurin, i no per lo blanquet k està, quan tornis passa't pel taller del decath l'illa. Wooow!
sí, vaaaaal, ja nirem a la platja, amb el meu fantàstic kit caribe i la càmera submergible!