8.7.05

Les 4 parets

8.7.05
Són concretament 3 parets, de les quals una té una porta que serveix per entrar i fins i tot per sortir (si t'hi esforçes, clar), dues parets laterals tocant a aquesta primera, i frontalment a la que té la porta, una paret coberta per tres grans finestres a través de les quals resulta difícil veure-hi. Una habitació normal, vaja. Però no, no ho és. És l'Associació d'Estudiants de Psicologia de la UB. És, era, o havia estat, un lloc similar a un temple, místic, amb tots els ingredients, materials i sacerdots que un temple requereix, però en versió estudiants.
És el lloc de la facultat on he passat més temps al llarg de tots aquests anys. El més càlid, interessant, agradable i satisfactori. On he fet i he conegut més que a cap altre lloc (en fi, o no, però això si que ha quedat poètic aquí, no? com molt emotiu...).
Gairebé totes les persones que han passat per allà han aportat idees interessants i fresques, algun sentiment a compartir i molta màgia. Buf, sí, això sona a despedida... L'altre dia estava per allà, per la facultat, com sempre fent cua a secretaria per alguna cosa. Cada vegada que es puja a la facultat cal passar per l'associ, és com un ritual. Quantes vegades, quanta gent, no haurà pujat a la facultat per anar només a l'associ!!

I allà estava, l'associació, esperant, a que algú engegués els ordinadors saturats d'informació i lents, terriblement lents; el dau gegant que vam fer servir per la gimcana de les últimes jornades culturals (Nicosia 05); una pila de correspondència sobre la taula que ningú es mirarà; el joc d'escacs artesà de fang fet per en David, dins l'armari que no tanca perquè jo vaig trencar la clau (sí, vaig ser jo, però va ser un accident, tinc testimonis!); el Shin Chan que es manifestava contra la LOU; la biblioteca de "novetats"; la shisha, que ja no hi és, i que intentant encendre-la vam cremar la panxeta de'n Ferran... tantes coses que hi ha allà dins...

És part de mi i dels que allà hi han estat formant-ne part. I per si algú que llegeixi això vol estudiar psicologia... feu-vos un favor, aneu a l'associ!!!

2 comentaris:

dellwoodbacker ha dit...

No olvideu que l'assossi no és només bonica... per la nit es transforma i apareixen cactus alucinógens, desvortizadores de vortices tel·luricos, rates okupes i a més a més lladres de Banderes.... GGRGGGRGr

sil ha dit...

uououo!!! és cert! el geovórtice telúrico està al acecho per a ves a saber tu què fer-te... llums vermelles k s'apaguen soles, radiocasets que fan olor a cremat... l'associ és un món sorprenent i terrirífic! com el passatge del terror del tibidabo, però gratis!!