27.7.05

Cròniques. IIª part. Chévere

27.7.05
El senyor dels cotxes ens diu k hi ha dues sortides de l'aeroport, una k va cap a Palma, i una altre k no. K per anar a Manacor (Manacò en la seva pronuncia) hem d'agafar la k no va a Palma. Em poso al seient del conductor, després d'endosar-li a la Marta un mapa gegant de les carreteres de Mallorca. Engego, intento dominar l'embrague, em domina, el domino, i quedem en empat tècnic. Sortim del pàrquing i tirem carretera enllà. El primer que t'adones a Mallorca anant en cotxe és k allà les rotondes els surten a 2€ el kilo. Excepte les vies principals (un parell en tota l'illa), la resta de carreteres tenen aproximadament una rotonda cada 150-200metres. Sense exagerar. Ah, però abans d'arribar a la primera rotonda, i després d'haver-nos equivocat de sortida (tot i k després ens van dir k no, k ja ho haviem fet bé, si és k veus, no cal menysprear-se a un mateix constantment, home!) se'm va ocórrer una idea. Vaig engegar els llums! Clar k sí, carai! Això és decisió. I sàbia, pq a la 2ª rotonda (és a dir, a uns 500m de l'aeroport) vam trobar la primera partulla de la Guardia Civí. Després de fer les 2 voltes reglamentaries a la rotonda (per assegurar-nos on anem, faltaria més!), ens parem darrere el cotxe patrulla. El policia k vetlla per la seguretat nacional (juas juas juassssssssssssssssssssssss, ai k no puc parar de riure!!!) ens mira de reüll. Nota mental del policia: k coño hacen esos idiotas dando vueltas aquí?! Accions pràctiques: surt una joveneta del cotxe blau fosforito, rosseta, somrient, perduda, amb un mapa gegant a la mà. Hooooolaaa... El policia saluda, té sort, no son dos imbècils, sinó dues tontetes, però sempre és més maca la carn fresca k discutir (són notes mentals inscrites en els gens ploicials i no policials dels humans). La Marta saluda, el policia flipa. La Marta pregunta en català, ell li respon en castellà, repetint la resposta fins a 3 vegades. Sí, fem cara a tontetes.
L'estona passa més o menys ràpida entre rotondes i un trànsit considerablement intens a les 2 de la matinada, carreteres en obres i patrulles policials (el 2on encontre va ser la meva primera experiència amb un control d'alcoholèmia, jo intentant posar la boquilla al revés, la Marta cridant explicant-me com funciona el tema, i el policia al·lucinant k en realitat no estigués beguda per la tonteria k portavem a sobre).
Arribem a Cala Bona, zona est de l'illa. Direcció de l'hotel, passeig marítim. Donem un parell de voltes pel passeig marítim. Uo, no hi ha l'hotel, i si ens han timat? Més voltes. Preguntem a una parella k no fa massa cara a guiri. La superMarta salta i pregunta. Pel k es veu nosaltres sí fem cara a guiri. Tot i k la Marta ha parlat en català, l'home li respon amb l'internacional comunicació gestual, amb significat "seguiu-nos amb el cotxe", al mateix temps k respon "come, come". Ah, doncs gràcies. A Mallorca pots parlar l'idioma k vulguis, k t'entendràn, excepte si és català. Per norma general, no vull k ningú em mati.
L'hotel està a 4 passes. Trobem un fantàstic lloc on aparcar el cotxe just davant la porta de l'hotel. Si és k som l'star system. Entrem. Anem a recepció. Tenim reserva, blablabla, l'ambient fosc i tranquil, habitació al 4rt pis. Pujem. Marta, Marta. No em crec k aquest hotel tingui piscina. K sí, dona. No no, anem a investigar.
Tornem a baixar a recepció. Són les 3 de la nit i el recepcionista s'avorreix cosa fina. Sorpresa, dues nenes volen inspeccionar la zona. Chévere. Ens ensenya la piscina (mmmm... veig l'aigua molt fosca, i si no està neta, Marta? mmm... Podéis bañaros a cualquier hora, si quereis, no hay problema por parte del jefe ), tb ens porta al menjador, a la sala de relax i pimpom, al bareto-saladefestes-discoxunga, ens indica les platges més bones de la zona... Tot és molt chévere, incluso el propietario del hotel, k pel k es veu, és nou, i vol k tothom estigui molt a gust a l'hotel. Als pocs minuts entra un home d'edat indefinida i melenut. Hola, hola, Quereis bañaros a la piscina ahora, no hay problema! El propietari de l'hotel. Somriem molt, i anem a dormir. Això comença a agradar-me molt.

1 comentari:

Santi ha dit...

hola sipia! com va tot??? he complert! he entrat ja al teu blog! no sé com no haiva descobert abans el link... boh... ja tens tots els papers de la núria??? i els teus??? et diria que ja ens veurem un dia al gimnàs, però com que no faig cas de la operacion bikini, millor passes quan vulguis pel lab, que ja saps on és!

cuida't!

per cert, ahir vaig trobar-me la teva cosina laura fent una cervesota! és que els de la vostre family sou a tot arreu!!!!