15.11.05

Aqui

15.11.05
Com es deia abans, si no estas aqui, es k estas alli.
I podies afegir-hi "uo, uouoo".
Va ser un gran hit de la epoca.
En aquest temps on jo visc, pero, les coses son diferents.
Hi ha les mateixes cases i jerarquies k al segle passat, quan encara no existia el hit k us comentava.
Hi ha les aixetes d'aigua freda i aigua calenta separades, fins i tot a llocs internacionals, fins i tot a llocs renovats.
Hi ha moquetes per tot arreu.
Les cases estan superpoblades, per poder pagar-ne el cost, pero aixo nomes la purria. Purria k es un 90% de la poblacio. La resta compra al Harrord's. Que deu fer tb una eternitat k existeix.


Encara sento aquella veu k em repeteix el mateix quan tanco els ulls, una i altra vegada, i no acosegueixo realitzar-ho, pero estic aprop, mes aprop.

No, no haig de matar a ningu, tranquils.

2 comentaris:

Nuriaka ha dit...

"allà"
potser estàs lluny i et sents sola, però a vegades no és una qüestió de distància... és simplement de sentiment... i pots estar rodejat dels de sempre i en algun moment sentir-te així. Simplement al estar lluny a vegades aquests pensaments s'accentuen, però en qüestió de pensaments no ho estàs ja que hi ha mil persones que es pregunten i demanen què coi fas i com et sents... però no, la telepatia no sempre te connexio ;)
He intentat fer uns escrits d'aquests dels teus po no he acabat de triumfar!!!
No patiskes k tot està igual "d'ordenat" de quan vas marxar jeje... si et trobo la foto te l'escanejo!!!!
Animus que falta poc!!!!

sil ha dit...

pos vaya escrit triomfal, reineta...!
no no, k s'agraeix, pero k no m'acaba de convencer... ejem...
pq k estigui aqui, se k no vol dir k estigui sola, ni molt menys. Es nomes k es avorrit.
Pq hi ha un gran nombre de persones (italians, brasilers, espanish, mexicans, de tot arreu) k es pregunten, ens preguntem... on carai es l'espectacularitat de Lndn? I la festa de lndn de la qual tothom parla? i la moguda? pero si son uns muermos! si sempre estan grisos! si la seva interculturalitat es limita a barrejar colors, pq tothom te el seu gueto! estrany, estrany, suposo k interessant, pero estrany.

Sobre el teu fantastic escrit, be, molt maco, ejem, pero potser la questio es k estar al quinto pino no ha servit ni per experimentar la gran magia del descobriment i potser ni per tallar els vincles. Tota experiencia es mes intensa quan mes fotut estas. I no hi ha manera. Per be o per mal, no hi ha manera.