16.11.05

El Mac Centre

16.11.05
Es com un temple mistic, blanc. Els sacerdots van vestits de negre i porten tots les credencials i un I-Pod penjat del coll, amb l'anagrama idolatrat de la poma mossegada.
Que es un lloc on pots provar toooootes les novetats en ordinadors, i ves, tots tenen internet. Aqui estic, vaja, conectantme de gorra. Que es el k mes m'agrada.

En fi. L'entrevista del dia era al Mango. Esperant mitja horeta al carrer, amb tot de nenes fashion, i esperar mes, entregar el curri, i pum, 3 preguntes i pa casa.
Ah, doncs molt be.
Mes de 700 persones per unes poques vacants.
Mira, ja t'hi acostumes. A que qualsevol cosa k vulguis fer, dedicar-te, idea, el k sigui... sempre hi haura unes 100 persones davant teu. Amb el mateix formularti a la ma.
Italianes, franceses, la meitat de la peninsula iberica, xeques, russes, polaques... que vols, que hi es!

Aqui al Mac no fa fred, pots conectarte i tb seure-hi una llarga estona. Expliquen com funcionen alguns programes, i tb pots escoltar musiqueta. Temple.

Hi haura algun dia en que tornare, i les coses seran d'una altra manera. No estic segura de com, pero seran d'una altra mane3ra.
Com al 2013, k hi ha d'haver una disrrupcio temporal, les coses seran diferents, des d'altres perspectives. Pq, imagina't, si en lloc d'una disrrupcio temporal al 2013, hi hagues un virus mutant k ens fes papilla a tots, no t'alegraries d'haver estat felic el temps suficient?

salut doncs, i anem per feina!

5 comentaris:

dellwoodbacker ha dit...

Om Macintosh Namah

Jaya jaya jaya!!

hare Mac Hare Mac. Mac, Mac Hare Hare!!!

sil ha dit...

mmmmmm... necessites un xic de liti? tranqui, estic al tornar, farem terapia intensiva!!

sil ha dit...

per cert, acostumen a passar pels migdies per Oxford Street els teus amics del Hare hare, hare Krishna, casumdes, cantant i tocant la pandereta, vestits de taronja i gansejant... oh, no et tornis, aixi, va!!!

dellwoodbacker ha dit...

mmmm.. massa tard.. peró que no ho veus que ells sembla que s'acosten més a la felicitat que nosaltres? si més no ho intenten... que ja es molt....

Si.. dame liti, me gusta litii

sil ha dit...

aixo no es felicitat, no es consciencia, no es vida, no es pura vida.
Felicitat es ser conscient del k tens i no nomes conformarte, sono estarne realment satisfet i ple.
El dia k troni es possible k s'acosti a un dia intensament felic.
Si mes no, aixo es el k desitjo.
I mira k es facil tenr-me contenta...