20.10.05

comsopolitzar-se

20.10.05
Heu aqui amics k tinc teclat català, xinxa ràbia!

Bé, doncs avui tocava fer curris pel matí i guiri per la tarda.ç
Cal aprendre anglès, isn't it?
OK.
Pas nº 1. Escoltar de pura arrel l'idioma natiu. Com es fa? Estil Carles d'Ingleterra, of course! Desplegant les orelles parabòliques!
Pas nº 2. Mirar pelis de l'idioma natiu. Oh, oju! a ser possible subtitulades! (amb anglès, clar clar, però és k si no, et perds una estoneta fina! A l'alberg, el famós Afro es dedicava a posar pelis en DVD, però no hi havia subtitols... ah amics, no és pas fàcil entendre una peli en anglès, amb flashbaks i retorns al passat, i "què passaria si...", sense un miserable subtitol k llegir, només entenent les frases curtes i quan algú amenaça a algú altre, pq com k ho diuen tan alt i tan lentament... "I'll kill you..." ooohhh...)
Pas nº 3. Entendre les pelis k vas mirant. Es necessita paciència i diccionari.
Pas nº 4. Tenir "coletillas". És un tema bàsic. A classes d'anglès, quan un company et pregunti algo, deixa-li anar "maybe...". Parlant amb algú k sembla amistós, però sembla k té algun problemillo... "take it easy". Quan estas dient algo i t'has perdut en la teva pròpia frase... "I think,... so..." i despistes. Important!
Pas nº 5. Tenir algun parell de frases de negació, però no excessivament brusques, per quan algú et ralli per la cara guiri k fas. (sí, clar, pq jo tinc cara a guiri, però tots els pakis k hi ha aquí no, oi? imagina't...)
Pas nº 6. Menjar-te moltes, moltes paraules, ometre tantes lletres com et sigui possible en una frase, pronunciar la R com si tinguéssis pa de motlle enganxat al paladar, i al final de la frase, dir algo inintel·ligible, però acabar amb alguna coletilla.
Pas nº 7. Si vas de discret, texans i jersei finet. Si vas de fashion, vestir tan hortera com puguis, amb les combinacions més estridents k et surtin de l'ànima, i k mai portaries per Bcn...
Ja està, ja ets anglès!
De moment encara no tinc l'atuendo adequat, i vaig una mica curta de coletillas, però és un tema k intento perfeccionar.

Aquesta tarda, doncs, a la k ens decidim a sortir de la botiga Mac on estem (ah, si! aquests frikis, per anar al revés, van tots amb mac en lloc de pc, però al centre hi ha una megabotiga amb conexió wireless de free, tu!), pos anirem a donar una volteta pel Soho i per xinatown, a veure si ens volen vendre alguna rata amb fideus per sopar, o això no passa aquí.
Ah, el k aquí passa, és k aquests amants dels xalecos fosforitos són uns psicòpates perillosos, o treuen tan sovint els cotxes de policia per oferir espectacle als ciutadans... Ves a saber...

Doncs res més, crec, petonets a aquells k esteu aquí, i als k no, k es ben fotin, apa! jejejeeeeeeeeee!!!!
salut i força!
(pst, us heu fixat? Ç Ç ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ !!!!!! )

:-)

6 comentaris:

krusty ha dit...

Felicitats xl nou teclat!!!! desde akí ho celebrem fervorosament!!!
Mhe apuntat los consells x apendre anglès!!! q bona falta me fa!!!
Mb7s;)

Nuriaka ha dit...

krusty ja he vist els teus comments de bp dedicats a la sipia snifus (tink gelus ;)
sipia quan no sapigues que vas a dir tb és important "I mean..." contestes estupides com ara... "Gotcha" "Really?" "Sounds Good..." "Amazing" "gorgeus" i llavors hi ha les frases "It's cute!" "It's Huge" "Horrible" ni ells saben pk les diuen po si les dius amb emfasis colades pel mig fa l'efecte ;)

krusty ha dit...

Q és "It's cute!"?? és cutre???
Not poses gelosa Nuriaka q nhia x a totes!! jeje!!
MB7s;)

dellwoodbacker ha dit...

Sipia...

Per aqui també tenim frikis que funcionem amb Mac... que per aixó no cal ser anglés.. i és que a part de ser fashion i estétic és molt més práctic! a la foguera al PC. Ave Mac!

Ale,ale...

I think....so...

Jud ha dit...

A disfrutar! Que per sort no tot són anglesos, que hi ha molt de tot i la gent és força simpàtica i oberta.

sil ha dit...

per cert, sobre el tema fashion, el més no-va-más k he vist és una paia amb una sabata de cada tipus, a la dreta una bamba i a l'esquerra una altra d'un altre color... mola? mmola? deu caminar coixa? uo?