11.10.05

lost in translation

11.10.05
pq jo llegeixo i pronuncio tal qual "lost in transleixon". Pero no, per ser angles t-has de menjar quantes mes lletres i paraules millor. O sigui k si parlo amb qualsevol persona NO anglesa, pero k parli angles, l-entenc, pq parla mes o menys normal. Pero si es angles... ui, ja l-has liat! sisi, bla bla, pero no hi ha manera. I li acabes dient k si, pero k adeu, k vas late.
Avui he comencat les classes d-angles.
Les FREE english lessons, vaja. Aixo esta ple de xinesos. Tots van a altres classes, i es prenen aquestes de reforc. Menys els very poors like me. Pero en fi, k aqui estic.

Aquest mati he anat al Decath lndn. Carajo, tant espai, i tan buit. Es considerablement gran, pero no esta ple a petar com els de Bcn. I de gent, ni et dic. Buit. Imagina una superficie igual a la de Dcthn l-Illa, pero amb unes 15-20 persones i uns 10 venedors. Aixo no triomfa ni p-atras. O sigui k molt working alla no hi ha, per tant em toca seguir lookingant for a job.
El plan es k de moment, les coses no pinten per estar-se aqui massa temps> Pq es car, lleig i ranci, i pq no vull gaire, la veritat. O sigui k ja veurem quan em tonreu a tenir aqui... jeje, pobrissons! De mentre, seguire fent aixo, pulular around the city (k ve a ser "di ciri", aqui cada qual pronuncia a la seva manera i se suposa k s-entenen...), fer el guiri, i sobretot, gastar poc poc poc!
I despres, algun dia, vindran les vaques gordes... Body Pump, bcn ciTy, tardes a la platja, quedar amb els amiguetes, gansejar, mirar dvds al sofa i treballar poc, pero el suficient com per viure felic.
Ara k, estant a lndn... si venen les vaques, tindran encefalopatia espongiforme???

3 comentaris:

Nuriaka ha dit...

PArlant de bodypump... no es el k era... crec k hauries de tornar JA i fem un remember when pk claaaar...
Tu torna torna, po abans aprofita per vore un xic de London way of life... i no tan london way of being poor ;)

dellwoodbacker ha dit...

Uo uo uo!!!
Que bé saber de tú!!

Per aqui ..tot igual.. de festes de la secta..ja saps seure i meditar i cantar i tirar-nos petals de rosa per el cap... i tot aixó.. (llástima que no hi hagin ritus sexuals)...

Meno que tal i com diria Nitx (phoneticament) m'akegro que tot et vagi malament... segur que creixereàs un munt (i que consti que no ho dic per la porcaria que testàs embutint)..

Apa guapa...que t'estimo mlt i que tot et vagi tal i com hagi d'anar... desde aqui mil energies i un pétal de rosa!!1

MUUUA!!

sil ha dit...

ei, sou una mika frikis tots plegats, no? a un ja el veig tirant petals pel cap a tot de personatges amb tuniques taronges (es k ho veig, ho veig!) i l-altra ja la veig mig rient amb cara de desconfianca i portant-ne alguna de cap...
ei, k ser pobre nno es problema si tens una targeta de viatges potent, 7 dies 2 zones. Pots arribar a tots els llocs interessants i viatjar tant com vulguis. Previo pago de £20 a la setmana, k qui calculi, veura k es una pastaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-pasta important. Pero millor aixo, pq aqui, anar a peu d-una estacio a una altra es com un suicidi, son llargues i els carrers confusos... catxis els anglesos!!