13.12.05

"es busca... :"

13.12.05
per comecar, algun miracle k em tregui el megarefredat k porto, d'aparicio intsntantania i efectes devastadors (oooh, el meu pobre nas esta caient despellejat...).

Anem a Abbey Road, buscant un pas peatonal trepitjat pels Beattles, entre d'altres. Trobem, basiament, l'unic pas de peatons k hi ha en tot el carrer, i evidentment, un grup d'espanyols fent les fotos necessaries. Hi ha algun raco de london on no hi hagi espanyols? ho dubto intensament... fins i tot, si ensopegues amb algun angles mentre fas el guiri (nomes mentre fas el guiri), relaxa't, el mes probable es k parli espanyol... gran lloc per aprendre angles!!!

en fi, queden contades hores de permanencia en aquest estrany mon, per anar a parar a un altre no menys estrany... certa sensacio de panic.

Es busca, doncs:

- habitacio esteril d'invasions alienes i perilloses (no es necessari el color blanc ni parets acolxades). Pistola de raigs lasers a ser possible.

- coberteria, nevera amb congelador, sofa i altres coses k ara no recordo

- platja tropical interior amb vistes a la placa

- pringat k vulgui ordenar l'habitacio de tona sota les meves indicacions (basic, basic! no val estil mm "aixo aqui i aixo alla pq ho dic jo", nononoooooooooo)

- donatiu de 50.000€ per la beneficencia de la Santa Nena


apa va, vaiga afer algo un xic mes productiu. Es k els mocs se'm posen al cervell, pero si hi ha voluntaris i donatius, no us talleu, eh?!

salut i forca, k en un plis hi soc!!
(i tornar a utilitzar la c trencada, amb accents... aaahhh... bonic...)

3 comentaris:

dellwoodbacker ha dit...

Ei!
Perqué et distreguis una mica..

He trobat aquesta página de freaks

http://www.misabueso.com/esoterica/vida/pasada.php

amb la data de naixament i el nom et diuen qui vas ser en la ultima vida passada!

Visca el Freakisme.. es veu que vaig ser una noia escocesa que li agradaven molt els nens
i que es deia alguna cosa així com Proud...

I tú ? què vas ser?


He trobat la mare de totes les freakades juntes o sigui que prepara't i si aquest no és el lloc convenient (ehem) te les enviaré per correu ... je,je,je

sil ha dit...

definitivament ets friki, sí...
tinc un nom diferent segons a quin minut hagi nascut!!!
una elevadissima fiabilitat, com sempre...

krusty ha dit...

Ei!! mocs en potes!! com va lo costipat???? va q dakí 4 dies t vull tornar a vore pumpejant!!!! a tornarte a ficar catxetes!!! x cert, jo era un acròbata, prestidigitador japonés, cap al 1500, molt materialista!! gns espìritual!!! nosé!! no recordo!!
Mb7s;)