2.12.05

de visita

2.12.05
Toca fer el guiri per Lndn...
El cementiri de Highgate... la cosa mes peliculera k he vist, pero es real! Lapides tortes i antiguissimes cobertes d'heures, boirina, esquirols saltant entre els arbres alts i frondosos... Un bust gegant, un cabezon k veus des de lluny, la lapida de Karl Marx. Les dones mortes, pero, no acostuimen a tenir nom propi, tenen nom, pero son "dones de...". Ve de lluny el tema.
Fent cua davant el megalocal k se suposa k es l'Astoria, una interminable cua de frikis k dona la volta a la mansana. Nens vestits de gotics i pinarrajeats en plan tetric, tota una monada veure'ls tots juntets aixi ordenadets...
Per Charing Cross, un escoces, sortit de Braveheart, exactament igual, amb la faldilla (de color marronos amb quadres, no el tipic vermell), escalfadors i el mantell amb el qual s'embolica el cos... igual igual k a la peli, pero al mig del carrer, passejant amb un colega k va vestit normal, i t'adones k no, k no va disfressat, k va aixi pq vol.
Hi ha partit de l'Arsenal i el nostre barri s'inunda de seguidors (esta molt proper a l'estadi). Hi ha una immensa cua (immensa de debo), pero arribes a l'origen i t'adones k no venen entrades alla, sino k es un xiringuito de l'horroros fish&chips.
Et decideixes a ser guiri al 100%, i ens gastem la pasta al museu de la cera, k es realment una passada. Una foto al costat de la Buffy! (yea, soc friki!), i el capita Pickard, i en Sean Connery, i en Bogart, i les altres superestrelles habituals... realment es maco ser guiri, es logic k qui esta aqui nomes 2setmanes torni encantat de la ciutat. Si es k quan et gastes pasta ets ben rebut a tot arreu!!
l'Astella continua dins el meu dit, no sembla k tingui intencio de sortir, pero de moment encara no tinc el dit lila... s'agraeix.
I continuem aqui, a l'Apple centre, on connectar-se es gratis i bonic.

El colmo de la mala sort es k s'estrellin aquell parell amb helicopter i, ejem, estiguin sencers. A vegades el mon pot ser millor. (ho sento per les persones sensibles)

2 comentaris:

Nuriaka ha dit...

ja ho diuen que l'Esperança és la última cosa que es perd...

sil ha dit...

jurl! k xistosa...